Wie wij zijn en waar wij voor staan

Ons verhaal
Over ons

Specialisten in de import van exclusieve snijbloemen en snijgroen, met vakkennis en jarenlange ervaring.

Flowergreens B.V. is een jong bedrijf, opgericht door Wesley van Klaveren en Gerben Kuivenhoven. Onze kernactiviteit is de directe import van topkwekers uit Zuid-Afrika, Zuid-Europa en andere delen van de wereld. Hierdoor biedt Flowergreens B.V. een uitgebreid assortiment aan van zowel bekende als minder bekende soorten snijbloemen en snijgroen. Ontdek ook onze private label producten van Kingstar.
 
Wij streven naar exclusiviteit en kwaliteit. Met ons assortiment bedienen wij bloemengroothandels, lijnrijders, exporteurs, boeketterieën, cash en carry's en tuincentra, zowel nationaal als internationaal. Dankzij onze jarenlange ervaring in de branche begrijpen wij de behoeften van onze klanten en kunnen wij hoogwaardige producten aanbieden tegen concurrerende prijzen.
Oprichters Wesley en Gerben

Wij bieden exclusiviteit, kwaliteit, vakkennis en service.

Bekijk onze private label producten.
Kingstar

Een beter product voor een betere prijs.

In de loop der jaren hebben wij een wereldwijd netwerk van kwekers opgebouwd. Via dit netwerk kunnen wij u directe import aanbieden tegen een eerlijke prijs, waardoor u minder betaalt voor een mooier product.

Uitgebreid en exclusief assortiment

Wij bieden een uitgebreid assortiment van bekende en minder bekende snijbloemen en snijgroen. Dankzij onze aangesloten kwekers kunnen wij een diverse selectie presenteren, van populaire tot unieke variëteiten.

Wij bedienen een brede klantengroep

Wij streven ernaar om een zo breed mogelijke klantengroep te bedienen. Zolang u bedrijfsmatig bloemen en/of snijgroen verhandelt, kunt u bij ons terecht. Twijfelt u? Neem dan gerust contact met ons op.
Assortiment

Snijbloemen

Producten bekijken
Assortiment

Bladgroen

Producten bekijken
Klant worden

Als klant heeft u toegang tot een exclusief aanbod binnen onze webshop.

Klanten hebben direct toegang tot onze webshop met een uniek assortiment dat rechtstreeks van de kweker komt en dat alles voor een aantrekkelijke prijs.

  • Hoge kwaliteit 
  • Breed en uniek assortiment
  • Makkelijk online bestellen
Klant worden