Registreer je als klant en krijg toegang tot onze webshop.

Registreer je als klant en krijg toegang tot onze exclusieve webshop. Kies uit een uitgebreid assortiment snijbloemen en snijgroen, rechtstreeks geïmporteerd van topkwekers wereldwijd. Dankzij onze jarenlange ervaring begrijpen wij uw behoeften en bieden wij hoogwaardige producten tegen concurrerende prijzen. Kwaliteit en exclusiviteit staan bij ons voorop.
 • Wij bedienen een zeer diverse groep klanten. De enige voorwaarde die wij stellen, is dat u zakelijk actief bent in de bloemen- of sierteeltbranche. Particulieren zijn dus uitgesloten. Wij bieden service die aansluit bij de specifieke behoeften en wensen van uw bedrijf. Of u nu een klein familiebedrijf runt of een grote onderneming bent, wij staan klaar om u te ondersteunen met onze expertise en klantgerichte benadering.
 • Onze klantengroep is divers en uitgebreid. Onze voornaamste klanten zijn bloemengroothandels, lijnrijders, exporteurs, boeketterieën, cash-and-carry's en tuincentra. We bedienen onze klanten zowel nationaal als internationaal. Twijfelt u of u tot onze klantengroep behoort, of heeft u een unieke aanvraag, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We denken graag met u mee en bieden op maat gemaakte oplossingen die aansluiten bij uw specifieke behoeften.
 • Om een zo breed mogelijke klantenkring te kunnen bedienen, bieden wij verschillende betaalmogelijkheden aan. Kies de betalingsvorm die het beste bij uw bedrijf past:
   
  Royal Flora Holland: Verrekening via de handelsregeling.
  Ai2-systeem: Verrekening via het Ai2-systeem.
  Factuur: Betaal na ontvangst van goederen of diensten.
  Automatische incasso: Gemakkelijke en automatische betalingen.
Bekijk ons aanbod
Webshop
Verzenden

Waarom je klant bij ons zou moeten worden?

Met onze jarenlange ervaring en uitgebreid netwerk van leveranciers zijn we in staat een uniek assortiment snijbloemen en snijgroen aan te bieden tegen eerlijke prijzen.
Meer over ons